La Jornada d'Innovació en Smart Cities aplega un centenar de professionals del sector TIC a Girona

per Redacció,

La Jornada d'Innovació en Smart Cities aplega un centenar de professionals del sector TIC a Girona


La Jornada d'Innovació TIC en Smart Cities, organitzada pel Clúster Digital i CTECNO, a la ciutat de Girona va aplegar prop d'un centenar de directius, tècnics i professionals del sector TIC de Catalunya. La Jornada, celebrada dimecres a l'Auditori Josep Irla de la ciutat gironina, va comptar amb dues taules rodones centrades a analitzar l'impacte de les noves tecnologies en mobilitat i urbanisme, per una part,  i la sostenibilitat i la inclusivitat territorial, per l'altra.  

Una quinzena de ponents, provinents de l'Administració, l'àmbit universitari, l'empresa privada, la recerca i la innovació,  van advocar per fomentar la col·laboració público-privada per a la creació de smart cities i per l'aplicació de solucions tecnològiques adaptades a problemes concrets. 

Next Generation EU

El Clúster Digital és una associació privada que engloba empreses i entitats del sector TIC catalá. el seu objectiu principal és potenciar la competitivitat dels seus membres tot posant l'accent en una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta, l'impuls de sinergies, la compartició i agregació de coneixements i la generació de projectes innovadors.

Modificar cookies