El Clúster Digital participarà amb un Workshop específic al Retail & Brand Experience

per Redacció,

El Clúster Digital participarà amb un Workshop específic al Retail & Brand Experience


Els dies 27, 28 i 29 de maig es celebrarà la primera edició Retail & Brand Experience World Congress (RBEWC), organitzat per Fira de Barcelona. En la trobada d'empreses i professionals del sector Retail, el Clúster Digital hi participarà amb la celebració d'un Workshop específic.

Aquest Workshop estarà dedicat a la millora de l'experiència de client a través de l'ús de noves tecnologies. El format consistirà en 3 ponències més taula rodona. L'idioma preferent serà l'anglès.

Per aquest motiu, busquem empreses que puguin explicar-nos com han afrontat aquest repte i els resultats obtinguts.

Si tens algun client de l'àmbit retail al qual hagis ajudat en la millora experiencial del seus compradors fes-nos-en arribar la història. De tots els casos rebuts en triarem els 3 més destacats per ser presentats en ponència i, d'aquesta manera, donar visibilitat al teu client, a la innovació generada i a la teva empresa. 

Canal de presentació de propostes: contestant directament al correu  clusterdigital@clusterdigital.cat  amb l'etiqueta  [Proposta_Retail] al subject. Data límit: 26 d'abril inclòs.


Next Generation EU

El Clúster Digital és una associació privada que engloba empreses i entitats del sector TIC catalá. el seu objectiu principal és potenciar la competitivitat dels seus membres tot posant l'accent en una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta, l'impuls de sinergies, la compartició i agregació de coneixements i la generació de projectes innovadors.

Modificar cookies